Peace & Love 2011

Fortfarande sjuk men efter att gått ut för första gången på 2 dygn och mött Josefine en stund och snackat om sommarens planer mår jag bättre psykiskt iallafall.
Någonting jag är så jävla taggad inför är Peace & Love i sommar, jag, Josefine och ett stort gäng vänner har bestämt oss för att dit. Fan vad naaaajs, men dyrt, bara biljetten kostar nästan 2000 kr, päronen finansierar biljetten men allt annat tänker jag dock betala själv, bara att börja spara!

Sjuk :/

Helvete, har blivit sjuk och pallar inte ens resa mig, det är verkligen inte läge att vara hemma från skolan just nu! Helgen har iallafall varit bra, med party i fredags och myskväll igår. Nä nu ska jag försöka sova lite!

riktigt Bra dag

Har haft en så jävla bra dag! Behövde verkligen en sån dag. Inte nog med att det har varit aschill i skolan, jag har även träffat en av mina idoler Kat von D och haft en supermysig kväll med bio med brudarna!
Från signeringen! Fan vad trevlig Kat var, hon stod i flera timmar och log, skratta och prata med alla hundratals människor som kom.

2 December, torsdag

Har varit vaken i typ 4 timmar, inte likt mig alls såhär på morgonkvisten. Nu beger jag mig mot skolan, ska försöka plugga lite engelska innan jag har italienska 11.15! Kyss och smek!

Är så fasanfullt trött

Känner mig astrött, kände mig inte på topp imorse så klassen fick klara sig utan mig på idrottsdagen idag. Ikväll ska jag plugga hårt även fast jag inte pallar och sen sova tidigt.
Imorgon kommer världens coolaste tatuerare Kat von D att signera sin nya bok vid kulturhuset, drar dit under min lunch med Jossan och Sam, fetnajs!

RSS 2.0